12 julio, 2020

SERVEIS

Quiropòdia

La quiropòdia és la actuació mitjançant la qual tractem les principals dolències a nivell tòpic dels peus, tant de pell com d’ungles: durícies i helomes (callositats), ungles encarnades, onicomicosi, dermatomicosi, berrugues, clivelles, hiperhidrosi, etc.

Estudi biomecànic

Per tractar el peu necessitem analitzar físicament com es comporta per ell mateix, i en relació amb el terra i amb la resta de l’extremitat i raquis. Amb aquest estudi podem trobar els motius d’un dolor específic o d’un mal recolzament i posar-hi el remei pertinent.

Ortopodologia (plantilles i silicones)

L’exploració que realitzem serà qui ens donarà les pautes per dissenyar un tractament el més personalitzat possible, tant a nivell plantar (plantilles), com a nivell digital per corregir diferents deformacions (silicones)

Podologia esportiva

El gest esportiu específic ens pot ocasionar diferents lesions. Una bona exploració ens permetrà tractar cada cas en concret, ja sigui per consolidar un bon moviment com per a intentar corregir-lo.

Podologia pediàtrica

Els peus dels infants són especialment sensibles al creixement constant del cos. A l’hora de començar a caminar, podem observar com aquestes estructures basades en la seva totalitat de nuclis d’ossificació i de cartílags de creixement tenen molta plasticitat i adaptació al terreny. Amb una bona detecció precoç, podem alleugerir les petites alteracions que ens podem trobar tant a nivell biomecànic com a nivell dermatològic (berrugues, fongs, ungles clavades...). Es recomana una primer reconeixement podològic a partir dels 3-4 anys (o abans si hi ha alguna alteració evident).

Podologia geriàtrica

A mesura que ens fem grans el cos experimenta canvis a nivell físic, de manera que hem de tractar cada dolència amb uns criteris específics. Dolors articulars, ungles més engruixides o dèbils, deformitats articulars. Cada peu requereix un tractament diferent.

Peu diabètic

El peu diabètic necessita una cura específica i una revisió exhaustiva pel professional per tal de prevenir possibles complicacions. A la nostra clínica tenim un protocol de valoració per tal de garantir que no ens passi res desapercebut.